Uncategorized

Waarom zonwering zonder elektrische aansluiting aanschaffen?

Zoek je naar een manier om je woning te beschermen tegen de zon, die geen elektrische aansluiting nodig heeft? De screens van Sunwise zijn een ideale keuze. Deze screens zorgen ervoor dat je woning ook tijdens warme zomerdagen heerlijk koel blijft, zonder dat je energierekening omhoog schiet of het milieu extra wordt belast. In dit artikel ontdek je de voordelen van zonwering voor de binnenkant van het raam, die met zuignappen bevestigd wordt en geen elektriciteit nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van zonwering die geen stroom nodig heeft?

De zonwering van Sunwise:

  • Is relatief voordelig in aanschaf;
  • Blijft functioneel, ook tijdens een stroomuitval;
  • Heeft geen invloed op je energiekosten;
  • Draagt niet bij aan milieuvervuiling;
  • Kan de binnentemperatuur tot wel acht graden verlagen;
  • Zorgt voor bescherming tegen zonlicht zonder de ruimte te verduisteren;
  • Is geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage.

Voordelig en milieuvriendelijk

Elektrische zonwering loopt behoorlijk in de kosten, omdat je niet alleen betaalt voor de aankoop en installatie, maar ook voor het extra energieverbruik. De voordelige screens van Sunwise – die met zuignappen worden bevestigd – vormen een uitstekend alternatief om deze kosten te verminderen. Deze zonwering breng je zelf in slechts tien minuten aan en tijdens de wintermaanden berg je ze eenvoudig weer op.

Waarom kiezen voor de screens van Sunwise?Niet elk zonwerend doek is van even hoge kwaliteit. De screens van Sunwise onderscheiden zich door hun grondige tests en certificeringen, waaronder de M1 en B1 certificaten voor brandvertragende eigenschappen. Bovendien voldoen Sunwise-screens aan diverse normen en kwaliteitsstandaarden, waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardig product. Meer weten? Bezoek de website van Sunwise!