Interieur Keuken Woonkamer

Puntjes op de i

Het inrichten van je huis is een flinke klus. Als je de stijl al helemaal hebt uitgedacht scheelt dit natuurlijk wel wat. Je hebt de perfecte meubels al in je hoofd zitten en de locaties grotendeels al uitgedacht. Voor elke kamer heb je ook wat anders nodig. De keuken verdient een mooi aanrecht, veel of weinig kastjes voor al je borden en keukenapparatuur. De woonkamer moet een grote of juist kleine bank in, met of zonder fauteuil. En alles in een industriële stijl of juist excentriek met veel verschillende vormen en kleuren. Ben je er nog niet helemaal uit? Bij Domo meubelen kun je veel inspiratie voor veel verschillende stijlen vinden.

De woonkamer must have

De woonkamer is vaak de plek waar we na een lange dag tot rust komen en kunnen relaxen. De grote, zachte bank staat er, evenals de televisie voor entertainment. Wat natuurlijk niet kan ontbreken is een koffietafel of salontafel. Als je lekker op de bank met een kopje thee en een schaaltje chips wil zitten, moet je die natuurlijk ook ergens neer kunnen zetten. En als je een bos bloemen krijgt van je geliefde, verdient die ook een mooi centraal plekje op tafel.

De keuken compleet maken

Een tafel staat ook niet mis in de keuken! Een mooie maaltijd nuttig je natuurlijk niet op je dure bank. Morsen is zo gebeurd, en vlekken uit de bank krijgen is stukken moeilijker dan druppels van een tafel vegen. Een mooie eettafel is dan de perfecte oplossing. Met een groot gezin is de dag afsluiten aan de eettafel ook erg fijn. Iedereen heeft elkaar waarschijnlijk niet veel kunnen spreken, school en werk gaan natuurlijk voor. Maar we moeten allemaal eten ‘s avonds, en dit samen doen is de beste manier. Xooon tafels zien er mooi uit en zijn in elke stijl te vinden, zo vindt iedereen de perfecte match!