Interieur

Een stijlvolle badkamer inrichten

In woonmagazines en op de tv zien we de mooiste badkamers voorbij komen. Strak ingericht, mooie kleuren combinaties en diverse materialen die goed bij elkaar passen. Tegenwoordig zien we de Scandinavische interieurstijl terug in vele verschillende kamers van een huis. Zo ook in de badkamer. Doordat de meeste badkamers veel witte tinten bevatten kun je deze stijl gemakkelijk voortzetten in jouw eigen badkamer.

Creëer een mooi balans door de witte muren en meubels af te wisselen met natuurlijke tinten. Dit kun je doen, door bijvoorbeeld een houten droogrek te plaatsen. Wilde je toch al graag dat badkamermeubel vervangen? Ga dan voor een prachtig meubelstuk in een natuurlijke houten kleur. Wanneer je toch liever je witte badkamermeubelstuk wilt behouden kan dat natuurlijk ook! Je kunt er wel een andere draai aan geven door een houten blad te plaatsen of bevestig een houten plank aan de muur.

Dan is het tijd voor het leukste gedeelte! Namelijk de styling van de badkamer. Een van de kenmerken van de Scandinavische interieurstijl is dat de kamers erg overzichtelijk zijn met niet te veel tierelantijntjes. Vervang die basic wasmand door een leuke rieten gevlochten mand met deksel. Leg mooie crème kleurige hamamdoeken op de houten plank en plaats daarnaast een mooie groene plant. Zet naast de wastafel een zeeppompje en een tandenborstel houder neer, in hetzelfde design. Voor deze items kan je natuurlijk naast wit ook een rustige groene of beige kleur kiezen. Plaats ook een bakje met een identiek ontwerp en een houten dekseltje.

Haal die stalen handdoekring van de muur en creëer een stijlvolle handdoekhouder door middel van houten kralen en bedels. Een houten kralen handdoekring is gemakkelijk zelf te maken door bedels en kralen van de bedeltjes groothandel Betaalbarekralen.nl te rijgen op robuust koord. Deze zelfgemaakte interieuraccessoire geeft jouw badkamer een extra mooie uitstraling. Leg vervolgens een bijpassende badmat op de vloer. Om de ruimte helemaal af te maken plaats je nog een plant in het raamkozijn en je bent klaar!

Nu kan je heerlijk gaan genieten van je rustgevende en stijlvolle badkamer.