Interieur

Een moderne woning; de loft

Ik hoor sommige breinen kraken als ik het heb over de loft. Wat is een loft? Een loft is eigenlijk een grote woning met weinig muren. Het heeft iets weg van een studio-appartement. Er zijn dus geen echte aparte kamers. Een loft is best wel ouderwets, maar daardoor juist ook steeds moderner aan het worden.

Interieur

Doordat er dus bijna geen muren zitten in een loft is de inrichting vaak iets lastiger. Denk bijvoorbeeld aan je tv wegwerken in het interieur. Als je een moderne inrichting kiest, dan kun je bijvoorbeeld een gave kast bij je bankstel neerzetten en daarin je tv zetten. Op die manier is je tv niet overheersend en heb je toch een stijlvol interieur. Ook een leuk en compact bijzettafeltje zou goed staan in een loft, met een tapijtje eronder en sierkussentjes op de bank. Zo is je woonkamer knus, maar ook erg modern ingericht. Je moet natuurlijk wel inspiratie opdoen over welke, eventuele moderne, stijl je zou willen hanteren in de loft. Ga op basis daarvan je interieur bepalen.

Voeg groen toe

Een woning is niet compleet zonder een beetje groen natuurlijk. Je hebt nooit genoeg planten 😉 Planten geven een rustgevende uitstraling en zijn een gezellige toevoeging aan je interieur. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor planten je hebt en waar je ze neerzet, maar ook hier kun je inspiratie over opdoen. Zoek bijvoorbeeld eens op Pinterest wat woonkamers in een loft en dan krijg je al veel inspiratie.

Lampen

Een loft is over het algemeen erg hoog, waardoor de lampen op het plafond niet echt te stylen zijn. Daarentegen kun je wel allemaal verschillende lampen hebben die je kunt neerzetten. Het assortiment is daarin ook enorm, dus hier kun je ook inspiratie over opdoen om zo een leuke lamp te vinden en je interieur helemaal af te maken met dé perfecte lampen.